Fenerbahçe'den son taktik prova

Basketbol THY Euroleague Final Four'da CSKA Moskova karşısında şampiyonluk mücadelesi verecek olan Fenerbahçe, karşılaşmanın son taktik provasını yaptı.

NTV Spor 14.05.2016 - 23:18
Fenerbahçe'den son taktik prova
Mercedes-Benz Arena'da gerçekleştirilen antrenman öncesi sarı-lacivertli basketbolcular Ricky Hickman, Bobby Dixon, Jan Vesely basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.     
        
Sarı-lacivertlilerin ABD'li oyuncusu Hickman, çok büyük bir takımla final mücadelesi vereceklerini belirterek, "Bütün sezonu üst düzey geçirdiler. En iyi takım olmak istiyorlar. Fakat biz de istiyoruz. Bunun için de takım olarak birbirimize daha fazla yardım ederek iletişim içinde olmalıyız. Çok önemli bir noktadayız. Bu nokta kimin Avrupa'nın en iyisi olduğunu gösterecek." ifadelerini kullandı.     
        
Bobby Dixon ise Avrupa'nın en iyi iki takımının finalde karşı karşıya geleceğini vurgulayarak "Zorlu bir maç olacak. İki takım da çok iyi defans yapıyor. Bu bir satranç karşılaşması gibi olacak. Maçın sonunda neler olacağını göreceğiz. Stratejisi iyi olan kupayı kazanacak." diye konuştu.     
        
Çok garip bir maç oynayarak finale geldiklerini söyleyen Fenerbahçe'nin Çek basketbolcusu Jan Vesely, sarı-lacivertli taraftarlara seslenerek "Yarı finalde maçın genelinde bizi desteklediler ama bazı anlarda suskunluk hakimdi. Uzatmada ise biz büyük destek verdiler. Finalde daha iyi olacak ve bizi sonuna kadar destekleyeceklerini düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.    

Sayfa Yükleniyor...