Dev finalde Aziz Yıldırım çıldırdı!

Fenerbahçe-CSKA Moskova finalinin üçüncü çeyreğinde gergin dakikalar yaşandı.

NTV Spor 16.05.2016 - 00:47
Dev finalde Aziz Yıldırım çıldırdı!

Maçın 3. çeyreğinde bir pozisyondan sonra Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile CSKA Moskova tişörtlü birisi arasında büyük bir tartışma yaşandı.

Bir pozisyonda faulden sonra Kalinic'e fiziki müdahalede bulunan CSKA Moskova tişörtü giyen bir kişiye, Aziz Yıldırım büyük tepki gösterdi. İkili arasında tartışma oldukça büyüdü. Oraya giden Fenerbahçe Kulübü'nün yöneticileri de tartışmaya dahil oldu. Daha sonra iki taraf da sandalyelerine oturdu.

Öte yandan maçın ilk yarısının son bölümünde Rus taraftarlarla Fenerbahçeli seyirciler arasında tartışma çıktı. CSKA Moskova'nın 42-30 önde olduğu bölümde, bençlerin arkasında bulunan tribünde gerginlik yaşandı. Gerginliğe müdahale eden polis, olayı büyümeden yatıştırdı.

VESELY SERBEST ATIŞLARA TAKILDI KALDI
Sarı-lacivetlilerin Çek oyuncusu Jan Vesely, çok kötü bir serbest atış yüzdesiyle oynadı.

Serbest atış çizgisine 10 kez gelen Vesely, sadece bir atıştan isabet bulabildi. Fenerbahçe takım olarak ise 39 serbest atışta 27 isabet bularak, yüzde 69'la mücadele etti. CSKA Moskova ise serbest atışlarda 32'de 30 isabet buldu.

TARAFTARDAN OYUNCULARA MORAL
Fenerbahçeli taraftarlar, şampiyonluğu kaybeden oyuncularına moral verdi.

Özellikle gösterdiği mücadeleyle 21 sayı farkı kapatarak maça ortak olan sarı-lacivertli basketbolcuları taraftarlar uzun süre alkışladı. Taraftarlar takıma "Şampiyon" diye bağırarak, tezahürat yaptı.

Maçın ardından çıkış tüneline gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da sarı-lacivertli oyunculara tek tek sarılarak, teselli etti.

 

Sayfa Yükleniyor...