Fenerbahçe'de ilk ayrılık!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michal Kadlec, ülkesi Çek Cumhuriyeti'nin önde gelen ekiplerinden Sparta Prag ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 18.05.2016 - 12:32
Fenerbahçe'de ilk ayrılık!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michal Kadlec, ülkesi Çek Cumhuriyeti'nin önde gelen ekiplerinden Sparta Prag ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Transferi ilk olarak Sparta Prag duyurdu. Çek ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Kadlec'in yeniden eve döndüğü ve 3 yıllık sözleşme imzalandığını kaydedildi.

Kadlec ise transferiyle ilgili olarak, "Yurtdışında bu kadar uzun süre kalmama inanamıyorum. Ancak bir gün yeniden evime dönmek istiyordum. Kararımı almamda ailem ve arkadaşlarım etkili oldu. Buraya sadece 35 yaşında gelip emekli olmayı değil; takım için katkı yapmak ve başarılı olmak istiyorum. Sparta'da bir çok şey kazanabileceğimizi hissediyorum. Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olduğumuzu kanıtlamak istiyorum" dedi.

Kulüp genel direktörü Adam Katolik ise Kadlec transferiyle ilgili olarak, "Kadlec'in diğer çok sayıda kulübe rağmen bizim teklifimizi kabul ettiği için mutluyuz. Defansımızı güçlendirecek ve deneyimi bize Şampiyonlar Ligi elemelerinde katkı yapacak." diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...