Volkan Demirel ameliyat oldu

Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel, bel fıtığı ameliyatı edildi.

NTV Spor 18.05.2016 - 21:39
Volkan Demirel ameliyat oldu

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, bir süredir rahatsızlığı bulunan tecrübeli file bekçisinin, Liv Hospital'da ameliyat edildiği kaydedildi.

Volkan Demirel'in sağlık durumuyla ilgili FBTV'ye açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Takım Doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu, sarı-lacivertli kalecinin başarılı bir ameliyat geçirdiğini belirterek, şunları ifade etti:

"Volkan Demirel, bel fıtığı ameliyatı oldu. Başarılı bir ameliyat geçirdi. Volkan'ın 3 senedir bel fıtığı hikayesi vardı. Zaman zaman iğneler yapıyor, zaman zaman fizik tedavi ajanları uyguluyorduk ve hiç bırakmadan belini kuvvetli tutmaya çalışıyorduk. Fakat son 1 haftadır şiddetlenen ve devamlılık arz eden ağrıları oldu. Yeni yaptığımız tetkikler sonucunda eskisi gibi bu işleri götüremeyeceğimizi ve tedavi şeklini değiştirmemiz gerektiğini anladık. Çünkü şikayetinde ilerlemeler oldu. Böylelikle cerrahi tedaviye geçtik. Yaptığımız tedaviler eskisi gibi cevap vermedi."

Volkan Demirel, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 26 Mayıs Perşembe günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde forma giyemeyecek.

Sayfa Yükleniyor...