Tahkim'den Yılmaz Vural kararı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun (UÇK), teknik direktör Yılmaz Vural ile uyuşmazlık yaşayan Gençlerbirliği aleyhine verdiği 240 bin lira haksız fesih tazminatına ilişkin hükmün uygulanmasının durdurulmasına karar verdi.

NTV Spor 19.05.2016 - 18:13
Tahkim'den Yılmaz Vural kararı!

TFF Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Gençlerbirliği Kulübünün, teknik direktör Yılmaz Vural ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin UÇK'nın 8 Mart'taki kararına itirazına ilişkin gerçekleştirilen görüşme neticesinde kulübün; yargılamanın iadesi yönündeki talebinin kabul edildiği bildirildi.

Tahkim Kurulunun, UÇK'nın Gençlerbirliği Kulübü aleyhine hükmettiği 240 bin lira haksız fesih tazminatına ilişkin hükmün uygulamasının durdurulmasını ve dosyanın incelenmeye alınmasını kararlaştırdığı kaydedildi.

Gençlerbirliği Kulübü, Vural ile 17. haftadaki Eskişehirspor maçı öncesi sözleşme imzalamıştı. Başkent temsilcisi, ilk yarının son karşılaşmasında takımın başında sahaya çıkan Yılmaz Vural ile 6 gün sonra yolları ayırmıştı.

Bu arada Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun, PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor'un oyuncusu Mustafa Sevgi'ye verdiği 3 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 lira para cezasının, Tahkim Kurulu tarafından 2 resmi maçtan men ve 4 bin 333 lira şeklinde düzeltilerek onandığı kaydedildi.

Sayfa Yükleniyor...