Mourinho haberlerine 'Fikrim yok' yanıtı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Medicana Sivasspor'un kaliteli bir takım olduğunu ve ligden düşmeyi hak etmediğini söyledi. Pereira, Jose Mourinho'nun Fenerbahçe ile anılmasına ise, "Fikrim yok" demekle yetindi.

NTV Spor 19.05.2016 - 23:50
Mourinho haberlerine 'Fikrim yok' yanıtı!

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor'la 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bana göre, Medicana Sivasspor düşmeyi hak etmedi, çünkü kaliteli bir takım. Zorlu bir ligde mücadele ediyoruz. Bu ligden Medicana Sivasspor düşmek mecburiyetinde kaldı. Bu lig böyle. 1-2 olumsuz sonuç her şeyi değiştirebiliyor. Çünkü rekabetçi bir ligde mücadele ediyoruz."

Portekizli teknik adam, Medicana Sivasspor'un karşılaşmayı 2-0'a getirerek avantajı yakaladığını ancak skoru çevirmeyi başardıklarını dile getirdi.

Her iki takımın da kazanabileceği bir maç olduğunu vurgulayan Pereira, "2-2'lik sonuçla ayrıldık, bence adil bir sonuç oldu. Medicana Sivasspor'un en hızlı şekilde Süper Lig'e dönmesini diliyorum. Umarım gelecek yıl istedikleri başarıyı yakalayıp tekrar Süper Lig'e dönerler." ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun, medyada Fenerbahçe teknik direktörlüğü için Jose Mourinho'nun isminin geçtiğini belirtmesi üzerine Pereira, "Bu konuyla ilgili benim bir fikrim yok." dedi.

Sivas'a getirilmesine rağmen 18 kişilik maç kadrosuna alınmayan Hollandalı futbolcu Robin van Persie'nin durumunun sorulması üzerine de Pereira, "Sakatlığı tam olarak geçmedi. Aslında denedik, uğraştık, son dakikaya kadar hatta bu sabaha kadar oynayabilecek durumda olması için çaba gösterdik ama olmadı. Umarım sonraki maça kadar toparlanır ve aramıza katılır." şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...