"Beklentiler yüksek, zor bir süreç başlıyor"

Beşiktaş'ın yeni yönetim kurulu üyeleri ve başkan Fikret Orman, Akaretler'de bulunan kulüp binasında düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

NTV Spor 20.05.2016 - 14:00
"Beklentiler yüksek, zor bir süreç başlıyor"

Olağan Seçimli Genel Kurul'a tek aday olarak katılan ve Beşiktaş'ta 3. dönem başkanlık görevini üstlenen Fikret Orman ve yeni Yönetim Kurulu, bugün mazbatalarını teslim aldı.

Beşiktaş Plaza Yönetim katında gerçekleştirilen mazbata töreninde 2015-16 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Kupası da yer aldı.
 
Başkan Fikret Orman, mazbata töreninde yaptığı açıklamada, "Hem mazbatayı almak hem de kupayı almak aynı 24 saatin içinde olması hakikaten çok güzel bir şey. Çok teşekkür ediyorum. Dün, şampiyonluk törenimiz vardı. Başkan ve yöneticilerin önde planda olmalarını istemedik. Oyuncularımız ile taraftarlarımızın, teknik heyetimizin bir şöleniydi. Biz de bir taraftar olarak eğlendik. Tekneye, otobüse, törene bile katılmadık. Yanımızda Yönetim Kurulu üyelerimizin madalyaları var. Ben bu mazbatalarla şampiyonluk madalyalarını birlikte alalım istedim. Hayırlı olsun, iyi şeyler yapacağız. Zor bir süreç var, beklentiler yüksek. Ancak bizde bu aşk olduğu sürece, hep beraber, kurallarımızla beraber güzel şeyler yapacağız. Allah bize yardımcı olsun, nasip etsin" dedi.

Konuşmaların ardından mazbata töreni yapıldı. Başkan Fikret Orman'a mazbatasını ve madalyasını Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz verdi. Ardından sırayla Yönetim Kurulu üyelerinin madalya ve mazbataları takdim edildi.

Yönetim Kurulu'nun mazbata töreninden sonra Sicil, Denetleme ve Disiplin Kurullarına mazbataları verildi.

Sayfa Yükleniyor...