"Fatih Terim önemli bir futbol adamı"

İngiltere Menajeri Roy Hodgson, A Milli Takımımız ile oynayacakları hazırlık maçı öncesi NTV Spor'a konuştu. Kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Hodgson, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i de övdü.

NTV Spor 22.05.2016 - 15:13
"Fatih Terim önemli bir futbol adamı"

Milli Takımımız ile yapacakları hazırlık maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Roy Hodgson “2016 Avrupa Şampiyonası'na katılım hakkı kazanan iki takım karşı karşıya gelecek. Hazırlık maçı da olsa ciddi bir karşılaşma bizleri bekliyor. Fatih Terim çok önemli bir futbol adamı. Harika bir kariyere sahip, Türk futbolunun gelişimine önemli katkı sağladığını düşünüyorum. Onunla yeniden karşı karşıya geleceğim için heyecanlıyım. Bu maç Türkiye ve İngiltere'nin EURO 2016 hazırlıklarının ne durumda olduğunu da gösterecek. Fatih Terim'e EURO 2016 için başarılar dileyeceğim, sonrasında bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. EURO 2016'ya katılan her takım belli bir seviyenin üstünde. Büyük hayallere ve hırslara sahip. Türkiye'nin şampiyonaya iyi hazırlandığına eminim. Her takım için önemli olan gruptan çıkmak. Gruptan çıktıktan sonra biraz da şansla neler olacağını kimse bilemez” ifadesini kullandı.

Roy Hodgson, EURO 1996 Elemeleri'nde İsviçre'nin başındayken Fatih Terim idaresindeki Milli Takımımız ile grupta iki kez karşılaşmış, maçlar 2-1 deplasman ekiplerinin galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Sayfa Yükleniyor...