Anlaşma tamam sıra imzada!..

Alman Kicker dergisi, İlkay Gündoğan'ın transferi konusunda Manchester City ile Borussia Dortmund'un anlaşmaya vardığını yazdı. Habere göre, Türk asıllı Alman oyuncu 25 milyon Euro artı bonuslarla City'nin oyuncusu olacak.

NTV Spor 22.05.2016 - 23:47
Anlaşma tamam sıra imzada!..

İlkay'ın babası ve menajeri İlhan Gündoğan ile Manchester City'nin yeni menajeri Pep Guardiola'nın buluşması Mart ayında kamuoyuna yansırken, görüşmeyle ilgili detaylar netleşmeye başladı.

Kicker dergisi transferin detaylarını paylaştı. Habere göre, İlkay Gündoğan, 25 milyon Euro artı bonuslarla Manchester City'ye transfer oldu. Resmi imzalar henüz atılmasa da iki kulüp de transfer şartlarında anlaşmaya vardı.

Daha önce de Mats Hummels'i Bayern Münih'e satan Borussia Dortmund, İlkay Gündoğan'la birlikte kasasına 60 milyon Euro'yu koyacak.

Sırtındaki ağrılardan dolayı 14 ay oynayamayan İlkay Gündoğan, iki yıl önce Brezilya'da düzenlenen ve Almanya'nın şampiyon olduğu 2014 FIFA Dünya Kupası'nın kadrosunda da yer alamamıştı. Bu sezon yeniden formasına kavuşan 25 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde antrenmanda diz kapağından sakatlandı ve ameliyat masasına yaptı. Başarılı oyuncunun Ekim ayında yeniden oynamaya başlaması bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...