Glik için teklif yapıldı!

Yeni sezon öncesi stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, rotasını İtalya'ya çevirdi. Siyah- beyazlılar, Torino forması giyen Kamil Glik için resmi teklifte bulundu. İki kulüp arasında anlaşma sağlanması halinde, siyah-beyazlılar Glik ile masaya oturacak.

NTV Spor 24.05.2016 - 16:09
Glik için teklif yapıldı!

Yeni sezon öncesi stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, temaslarını yoğunlaştırdı.

Transferde önceliği savunma hattına veren siyah-beyazlı yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda oluşturulan listedeki isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Listenin üst sıralarında yer alan Torino'dan Kamil Glik için İtalyan ekibine resmi teklif yapıldı. Polonyalı futbolcuyu bonservisi ile kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, bu konuda pazarlıklara başladı.

Torino, Glik için ilk olarak 8 milyon euro talep ederken, siyah-beyazlıların bu rakamı 5 milyon euro seviyelerine çekmeye çalışıyor. Kulüplerin anlaşması halinde siyah-beyazlılar 28 yaşındaki futbolcuya 4 yıllık mukavele teklifinde bulunacak. Transferin Avrupa Şampiyonası'ndan önce tamamlanması planlanırken, futbol komitesi üyeleri bu hafta içinde İtalya'ya giderek, görüşmeleri hızlandırmaya çalışacak.

1.90 boyundaki Kamil Glik, kariyerine 2008 yılında Polonya'nın Piast Gliwice takımında başladı. 2010-2011 sezonunda Palermo ve Bari formaları giyen 28 yaşındaki futbolcu, son 5 sezondur Torino'da top koşturuyor. Glik geride kalan sezonda 35 karşılaşmada görev yaptı.

Beşiktaş yönetimi listede yer alan Liverpool'dan Martin Skrtel konusunda ise bekleme kararı aldı. İngiliz ekibinin Skrtel'in ayrılmasına onay vermesine rağmen, Slovak futbolcunun yıllık 5 milyon euro'luk maliyeti siyah-beyazlıları düşüdürüyor. Takımdaki maaş dengesinin bozulmasını istemeyen yönetim, transferi bu şartlarda gerçekleştirmeyecek.

Sayfa Yükleniyor...