Blind tepkili!

Manchester United’ın Hollandalı oyuncusu Daley Blind, Menajer Louis van Gaal’in görevine son verilmesine tepki gösterdi. Blind, aynı zamanda vatandaşı olan van Gaal'e büyük bir haksızlık yapıldığı görüşünde.

NTV Spor 24.05.2016 - 21:16
Blind tepkili!

Louis van Gaal, Manchester United'ı Federasyon Kupası şampiyonluğuna taşıdıktan hemen sonra görevinden alındı. 2 sezon önce van Gaal'in takıma kazandırdığı Daley Blind, bu durumdan duyduğu rahatsızlığı gizlemedi. 

Van Gaal'e büyük bir haksızlık yapıldığını savunan Blind; "İngiltere'de büyük bir takımın menajeri her zaman baskı altındadır. Ancak özellikle son 6 ayda van Gaal'e çok haksızlık yapıldı. Kendisi daha fazla saygıyı hakediyordu. Görevinden alınacağı yolundaki haberlere karşın son ana kadar oyuncularını korumaya devam etti. Biz de ona ne kadar inandığımızı, Federasyon Kupası'nı kazanarak gösterdik" dedi.

Blind, yeni menajer olması beklenen Jose Mourinho'ya da büyük saygı duyduğunu vurguladı. Hem kendisinin hem de takımdaki bir diğer Hollandalı Memphis Depay'ın Mourinho'nun gözüne girmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...