Pereira'dan mesaj var!

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, oyuncularına derbiyi kazanmak zorunda oldukları mesajını veriyor. Portekizli teknik adam kaybın faturasının ağır olacağını söylüyor.

NTV Spor 24.05.2016 - 22:17
Pereira'dan mesaj var!

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira futbolcularına özgüven aşılıyor. Antrenmanlarda oyuncularına sık sık derbinin önemini anımsatan Pereira, kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını hatırlattı.

Sezon boyunca verdikleri mücadele sonunda müzeye bir kupa koymak zorunda olduklarını futbolcularına anlatan Pereira "Gelinen noktada sezonun en önemli maçına çıkıyoruz. Kupayı kazanırsak bizim için en azından teselli olur. Kaybedersek ise faturası ağır olur" diyerek oyuncu grubuna mesaj verdi.

Taraftarın kendilerinden sezon boyunca kupa beklediğini hatırlatan Portekizli çalıştırıcı Galatasaray'ı yenerek onlara bir derbi galibiyeti ve bir kupa hediye etmek zorunda olduklarını vurguladı.

Takımdaki sakat oyunculardan Simon Kjaer'in iyileşmesi ise teknik ekibi sevindirdi. Danimarkalı stoper finalde formasına kavuşacak. Sakatlıkları bulunan Mehmet Topuz, Volkan Demirel ve Uygar Mert Zeybek ile kadro dışı kalan Caner Erkin ise derbide forma giyemeyecek.

Sayfa Yükleniyor...