Seri 12 maça çıktı!

Erkekler basketbolda Fenerbahçe'nin Galatasaray Odeabank karşısındaki iç saha galibiyet serisi 12 maça çıktı.

NTV Spor 25.05.2016 - 22:36
Seri 12 maça çıktı!

Son 5 yıldır rakibine evinde kaybetmeyen Fenerbahçe, bu süre içinde ev sahibi olduğu maçlarda Sinan Erdem Spor Salonu'nda 1, Ülker Sports Arena'da ise 11 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Sarı-kırmızılı takım Fenerbahçe'yi deplasmanda en son 14 Haziran 2011'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan maçta 72-71 yendi.

Galatasaray, Ülker Sports Arena'da ise yine galibiyetle tanışamadı. Salonun açıldığı 2012 yılından itibaren Fenerbahçe, iç sahada oynadığı 11 maçı da galip bitirdi.

ATAMAN DEPLASMANDA YİNE GÜLEMEDİ
Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, çalıştırdığı takımlarla Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic'in ekiplerine karşı deplasmandaki 13. maçı da kazanamadı.

Tecrübeli başantrenör, bu maça kadar Obradovic'in çalıştırdığı Panathinaikos'la 4, Fenerbahçe'yle ise deplasmanda 8 kez mücadele etti.Ataman'ın takımları bu 12 maçı da kaybetmişti. Bu akşamki yenilgiyle Ataman'ın hasreti 13 maça çıktı.

ATAMAN'A TRİBÜNLERDEN TEPKİ
Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman'a maçın başlaması ile sarı-lacivertli taraftarlar tepki gösterdi.

Ataman'ın, mücadelenin 13. dakikasında hakemlere sert şekilde itirazda bulunmasıyla salonda tansiyon yükseldi.Bu sırada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da yerinden kalkarak Ataman'a tepkide bulundu. Ataman'ın itirazları üzerine tecrübeli başantrenöre hakemler teknik faul çaldı.

Maçın ikinci periyodunda Fenerbahçeli Pero Antic ile Galatasaray Odeabanklı Göksenin Köksal arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Bu gerginlik üzerine sarı-lacivertli taraftarlar maç boyunca Göksenin aleyhine tezahüratta bulundu.

EN SKORER VESELY
Karşılaşmanın en skorer ismi Fenerbahçe'nin Çek oyuncusu Jan Vesely oldu.

Boyalı alanı etkili kullanan tecrübeli uzun oyuncu, maçı 24 sayıyla tamamladı. Sarı-lacivertlilerde Ali Muhammed 16, kaptan Melih Mahmutoğlu 12, Pero Antic de 11 sayıyla çift hanelere ulaştı.

Galatasaray Odeabank'ta ise Errick McCollum'un 22 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Sayfa Yükleniyor...