"Beşiktaş'ta kalıcı olabilirim"

Mario Gomez, kariyerine Beşiktaş'ta devam edebileceğini söyledi. Gomez, Almanya Milli Takım kampında verdiği röportajda, "Beşiktaş'ta kalıcı olabilirim" ifadelerini kullandı.

NTV Spor 26.05.2016 - 00:35
"Beşiktaş'ta kalıcı olabilirim"

Kariyerine Beşiktaş'ta devam edip etmeyeceği henüz netleşmeyen Mario Gomez, siyah-beyazlı takımlada kalabileceğini sinyallerini verdi.

Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları için Almanya Milli Takımı kampında bulunan Mario Gomez, Frankfurter Allgemeine gazetesine verdiği röportajda Türkiye'de olağanüstü bir sezon geçirdiğini söylerken, "Şu anda kendimi her zamankinden daha büyük ve daha olgun hissediyorum. Fiziki açıdan neredeyse en üst seviyede olduğunu söyleyebilirim. Geçen sezon Beşiktaş'ta yaptığımız antrenmanlar bu duruma gelmemde etki oldu. Beşiktaş ile kiralık olarak bir sözlşeme imzaladım ama takımda kalmam için kulübün hamle yapma seçeneği var. Ben her zaman en iyisini elde etmek istiyorum. Beşiktaş'ta kalıcı olabilirim" şeklinde konuştu.

"FIORENTINA'YA MEYDAN OKUMA DÜŞÜNCESİYLE GİTTİM AMA..."
Bayern Münih'ten kariyerinin ardından Fiorentina'da 2 kötü yıl geçirdiğini söyleyen Alman golcü, "Fiorentina'ya meydan okuma düşüncesiyle gittim ama daha sonra işler kötüye gitmeye başladı. Geriye dönüp baktığımda Floransa'ya giderek kötü bir karar verdiğimi düşünüyorum. Geçen sezon ise Türkiye'ye giderek olağanüstü bir sezon yaşadım ve hiç pişman olmadım. Şimdiye kadar Beşiktaş'taki kariyerimden oldukça memnunum" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...