Gönlü Türkiye-İtalya finalinde!

A Milli Erkek Takımı Başantrenörü Emanuele Zanini, yaptığı açıklamada, 17 Haziran'da İzmir'de oynayacakları Dünya Ligi müsabakaları öncesinde İzmir'deki kamp döneminin çok verimli geçtiğini söyledi.

NTV Spor 26.05.2016 - 13:21
Gönlü Türkiye-İtalya finalinde!

Dünya Ligi için iki hazırlık maçı oynadıktan sonra bir hazırlık turnuvasına katılacaklarını ifade eden Zanini, şöyle konuştu:

"Dünya Ligi için 3 haftalık bir sürecimiz var. Oyun sistemimizi geliştirmek için 6 ay önce hazırladığımız plan dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dünya Ligi'nin formatı bu sene değişti. Lig 3 seviyeye ayrıldı, biz 2. seviyede mücadele edeceğiz. Dünya sıralamasında yükselişimizi sürdürüyoruz ama haziran ayında başlayacağımız Dünya Ligi mücadelesi bizim için çok önemli. Bir üst seviyeye çıkmak için büyük şansımız var, bunu değerlendirmek istiyoruz."

AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI
Zanini, voleyboldan sonra en çok futboldan hoşlandığını, Türkiye'de olduğu gibi İtalya'da da herkesin futbolu sevdiğini söyledi.

Gelecek ay başlayacak 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ilginç bir mücadeleye sahne olacağını kaydeden Zanini, şunları kaydetti:

"İnşallah Türkiye ve İtalya final oynar. Türkiye çok mücadeleci bir takım. Fatih Terim'le, antrenman sistemi ve mantığını değiştirmeye başladılar. Geçen sezon Fatih Terim'in bir röportajı bizim koçumuzun bir örneği gibiydi. Bir çok fikir aynı. Bence çok iyi bir iş yapıyor. İtalya ve Türkiye, Avrupa şampiyonasında en iyi takım olma şansına sahip iki takım. Futbolda bazen şans faktörü gerçekten önemli olabiliyor. Neden olmasın ? İnşallah İtalya ve Türkiye final oynar."

Sayfa Yükleniyor...