Eren Albayrak imzayı attı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, Çaykur Rizespor’dan transfer ettiği savunma oyuncusu Eren Albayrak ile resmi sözleşme imzaladı.

NTV Spor 26.05.2016 - 15:35
Eren Albayrak imzayı attı!

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda düzenlenen ve İstanbul Başakşehir Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Altan'ın da katıldığı imza töreninde, 25 yaşındaki Eren Albayrak 3 yıllık sözleşmeye imza attı.     
        
Törende konuşan Mesut Altan, Eren Albayrak'ın teknik direktör Abdullah Avcı'nın çok istediği bir oyuncu olduğunu belirterek, "Hocamızın uzun süredir izlediği ve istediği bir oyuncuydu. Kulübümüze fayda sağlayacağına eminiz." dedi.     
        
Mesut Altan, Bosna Hersekli oyuncuları Edin Visca'nın, Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch ile takas edileceği iddialarının hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:     
        
"Başakşehir bu sezonu dördüncü olarak bitirdi. Doğal olarak oyuncularımıza teklifler var. Kulüp ismi veremem ama bu tekliflerin daha ciddi bir aşamaya gelmesi gerekiyor. Visca bizim sözleşmeli oyuncumuz. Transfer olmazsa takımımızda devam edecektir."     
              
"BAŞKA KULÜPLER DE İLGİLENDİ"
Medipol Başakşehir'e transfer olarak doğru bir karar verdiğine inandığını belirten Eren Albayrak ise şunları söyledi:     

"Tabii ki burada hocam ve başkanımın benimle ilgili düşünceleri çok önemliydi. Hocam çok ilgi gösterdi, başkanımızla da zaman zaman görüştüm. Tesisleri de daha önce gezdim. Buraya heyecanlı olarak geldim. Çünkü bana anlatılan projeler çok önemliydi. Kulübün de benim de hedeflerim var. Bu nedenle kendi açımdan en doğru kulübün burası olduğuna eminim. İnşallah hep birlikte daha büyük hedeflere doğru ilerleyeceğiz."     

Eren Albayrak, "Üç büyük kulüpten teklif aldın mı " sorusuna "Tabii ki benimle ilgilenen başka kulüpler oldu ama takım ismi vermem doğru olmaz. Doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Kendi yapıma, futbol anlayışıma göre buranın daha uygun olduğunu biliyorum. Sürekli oynamak isteyen bir insanım. Bu nedenle burayı tercih ettim." yanıtını verdi.     
        
Eren, Medipol Başakşehir'de sol bekte oynayan Alpaslan ve Ferhat ile gireceği rekabet hakkında ise "Rekabet olması benim için her zaman güzel bir şey. Çünkü hep performansımızı yukarıda tutacaktır. Alpaslan kötü bir sakatlık yaşadı inşallah bir an önce toparlanır. Ferhat ile Trabzon'da birlikte oynadık. Rekabet takıma olumlu yansıyacaktır." diye konuştu.     
        
Bursaspor'da profesyonel kariyerine başlayan Eren Albayrak, geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor forması ile 21 lig ve 6 kupa maçına çıktı. Sakatlığı nedeniyle sezonun son maçlarını kaçıran 25 yaşındaki futbolcu, 1 kez A Milli Takım formasını da giydi.     
        
Medipol Başakşehir, geçen hafta da Altınordu'dan transfer ettiği 19 yaşındaki Cengiz Ünder ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Sayfa Yükleniyor...