Galatasaray'da koltuk arayışı!

Galatasaray'da teknik direktörlük konusundaki önemli kararlar 1 Haziran Çarşamba günü alınacak. Başkan Dursun Özbek, önce yönetim kurulu ile yeni sezon öncesi özellikle teknik direktör konusundaki yapılan temasları paylaşacak, ardından yeni oluşturulan Sportif A.Ş Perşembe günü bir araya gelecek.

NTV Spor 29.05.2016 - 16:22
Galatasaray'da koltuk arayışı!

Galatasaray yönetimi, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan ve oyuncular ile iyi anlaşan Jan Olde Riekerink ile yola devam edilip edilmeyeceğini tartışacak. Yöneticilerin bir kısmı Hollandalı teknik adam ile yakalanan uyumdan memnun kalıp devam edilmesini isterken, bir kısmı da yeni bir teknik adamın takımın başına geçmesinden yana görüş belirtecek. Teknik direktör konusundaki son kararı Başkan Dursun Özbek verecek.

Galatasaray, Nice takımının teknik direktörü Puel ile yapılan görüşmelerin ilk etabında olumsuz sonuç aldı. Deneyimli çalıştırıcı, sarı kırmızılı kulübün teklifine teşekkür ederek şu an için Türkiye'ye gelmeyi düşünmediğini ifade etti. Şili'nin eski teknik direktörü Sampaoli ile temaslarda bulunan sarı kırmızılı yönetim, tecrübeli teknik adamı adaylar aradında tutuyor. Galatasaray ayrıca Bielsa'yı da seçenekler arasında bulunduruyor. Teknik direktör konusunda mali kriterlere de dikkat ederek hareket eden sarı kırmızılı yönetim, hafta sonuna kadar Riekerink konusunda kararını verip, çalışmalarını o doğrultuda ilerletecek.

Perşembe günü toplanacak yeni Sportif A.Ş'de eski başkanlardan Alp Yalman ile Levent Nazifoğlu ve Murat İlbak da ilk kez toplantıda yer alacak.

Sayfa Yükleniyor...