"İnşallah son dakikalara bırakmayız"

A Mlili Takım oyuncularından Oğuzhan Özyakup, Karadağ maçını değerlendirirken, "Yine son dakikalarda gol attık; ama golün geleceğini biliyorduk. İnşallah Avrupa Şampiyonası'nda golü son dakikalara bırakmayız" dedi.

NTV Spor 29.05.2016 - 23:14
"İnşallah son dakikalara bırakmayız"

Maçı yine son dakika golüyle kazandıklarını vurgulayan Oğuzhan Özyakup, “Yine son dakika gol oldu. Maçın genelinde çok gol pozisyonuna girdi. Pas yüzdemiz de yüksekti. İlk yarıya iyi başladık. Ama gol pozisyonlarına giremedik. Golün geleceğini biliyorduk. Önemli olan o golü bulmamız. Sonuna kadar oynadığımızı daha önce de göstermiştik, bu maçta da yine gösterdik” dedi.

Milli takımdaki ortamın normal takımdaki gibi olmadığını söyleyen Oğuzhan Özyakup, “2-3 ay da bir kamp dönemi geçiriyorsun. Ona rağmen inanılmaz bir ortam var. Çok güçel bir kamp dönemi geçiriyoruz. En iyi şekilde Avrupa Şampiyonası'na hazırlanmaya çalışıyoruz. Hayırlısı diyorum ama inşallah Avrupa Şampiyonnası'nda son dakikalara bırakmayız.” ifadelerini kullandı.

İngiltere'ye karşı farklı, Karadağ'a karşı farklı bir futbol sergilendiği yorumu üzerine ise genç oyuncu, “Biz her rakibe saygı duyuyoruz. Grupta da Letonya'yla da Hollanda'yla da oynadık. Rakiple işimiz olmaz. Her zaman kendi oyunumuzu oynadık. Karşımızda hangi rakip olursa olsun kazanaağımıza inanıyoruz. Burada hava sıcak. Kuru zeminde oynadık. Ona rağmen paslaşmaları çok iyi yaptık. Golün geleceğini de biliyorduk. Rakipe değil tamamen kendimize bakmamız lazım. Kendimize baktığımızda güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz.” sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

 

Sayfa Yükleniyor...