Gomez'den Kartal'a müjde!..

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, Almanya Milli Takımı’nın Slovakya ile yaptığı özel maç sonrası Alman basınına konuştu. Gomez, Beşiktaş'ta birkaç yıl daha kalmanın kendisi için iyi bir düşünce olduğunu söyledi.

NTV Spor 29.05.2016 - 22:59
Gomez'den Kartal'a müjde!..
Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez, geleceği hakkında konuştu. Almanya'nın Slovakya maçı sonrası açıklamalar yapan Gomez, kariyerinde futbol oynamaktan hiç olmadığı kadar keyif aldığını söyledi.

Fiorentına'daki zor zamanlarından sonra Beşiktaş'ta iyi bir çıkış yakalayan ve 26 golle gol kralı olarak Beşiktaş'ın şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan Alman santrafor,  ''Kendimi 2012 yılından daha gelişmiş görüyorum. Kendimi baskı altında hissetmiyorum. Gelecek yıllar için bir planım yok'' dedi.

Gelecek sezon için hala karar vermediğini söyleyen Gomez ''Benim için yine de Beşiktaş'ta bir yıl veya 2 yıl kalmak harika bir düşünce olur. Daha önceki tecrübelerimden öğrendiğim kadarıyla ön yargılı olmamamak gerekir. Beşiktaş'a gelmeden önce de Türkiye'de daha önce bulunmayan insanlar beni bu kararımdan vazgeçirmek istemişti. Şimdi ise kariyerimin en iyi yıllarını geçirdiğimi görebiliyorum'' diye konuştu.

Fransa'da düzenlecek Avrupa Şampiyonası'nın kendisi için harika bir hediye olduğunu söyleyen Mario Gomez, 2014'te Almanya'nın dünya kupası kazandığını ve bu şampiyonada da şampiyon olmak istediklerini sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...