Barça'yı kızdırabilir!

Sezon boyunca iniş - çıkışlar yaşayan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi finalinde Atletico Madrid'i yenerek Avrupa'nın bir numaralı kupasını müzesine götürdü. Başkan Florentino Perez, maç sonunda kısa bir diyalog yaşadığı Barcelonalı taraftara, iki takımın tarihinde yaşadığı Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sayısını hatırlattı.

NTV Spor 30.05.2016 - 12:28
Barça'yı kızdırabilir!

Real Madrid, fırtınalı bir sezon geçirmesine rağmen alabora olmaktan kurtulup, gemiyi limana yanaştırmasını bildi. Sezona Rafael Benitez yönetiminde başlayan eflatun-beyazlılar alınan istikrarsız sonuçların ardından şampiyonluk yarışından uzaklaştı. Takımı defansif oynatması, taraftarlarla arasının iyi olmaması ve genel manada beklentilerin karşılanamaması nedeniyle ocak ayının ilk haftasında Rafael Benitez ile yollar ayrılırken, yerine Zinedine Zidane göreve getirildi. Bu karar, Başkan Florentino Perez'in belki de sezon içerisinde aldığı en doğru kararlarından biri oldu.

Nitekim Perez'in hamlesi ve Zidane'ın altın dokunuşlarıyla Real Madrid, yeniden şampiyonluk yarışına dahil oldu hatta son haftaya dek ‘mutlu son' umudunu korudu. Zidane yönetiminde Şampiyonlar Ligi finaline yürüyen Real Madrid, San Siro'da Atletico Madrid'i penaltılarla yenip son 3 yılda 2. kez Avrupa'nın bir numaralı kupasını müzesine götürdü.

Real Madrid'in bu başarısı en çok da sezon içerisinde en radikal kararı alan Başkan Florentino Perez'i sevindirdi. Kupa seremonisi sırasında sevincini saklayamayan Perez, kendisine Barcelona'nın daha iyi bir takım olduğunu söyleyen taraftara ilginç bir yanıt verdi.

Vücut dilini kullanan Real Madrid Başkanı, "Sizin 5, bizim ise 11 kupamız var" diyerek iki takım arasındaki Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sayısına vurgu yaptı.

Sayfa Yükleniyor...