"Hala 1 numarayım!"

Real Madrid ile kariyerinin 3. Şampiyonlar Ligi finalini kazanan Cristiano Ronaldo eleştirileri yanıtladı ve hala gücünün zivresinde olduğunu söyledi.

NTV Spor 30.05.2016 - 14:41
"Hala 1 numarayım!"

Atletico Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi finalindeki performansı eleştirilen; ancak yine de 5. penaltıyı gole çevirerek takımının 11. Devler Ligi Kupası'nı müzesine götürmesine katkıda bulunan Ronaldo, hala 1 numara olduğunu söyledi.

Maçtaki performansıyla ilgili eleştirilere katılmadığını vurgulayan Portekizli yıldız, "Bu sezon 4 bin dakikadan fazla süre aldım ve takımda en çok oynayan oyuncu oldum. Bu benim için çok şey ifade ediyor. Bu, hala iyi olduğum anlamına geliyor. Mentalite ve fiziksel olarak hala iyi durumdayım. Şampiyonlar Ligi'nin de en golcü oyuncusu oldum." dedi.

Kendini yorgun hissettiğini kaydeden Cristiano Ronaldo, "Çok süre aldım. Ancak hala 1 numaradayım. Takıma, iyi ve kötü anlarda orada olduğumu gösterdim. Bu beni gururlandırıyor." ifadelerini kullandı.

Performansının alışagelmiş yüksek standartlarında olmadığını kaydeden ve bunun uzun sezondan kaynaklandığını vurgulayan 31 yaşındaki oyuncu, "Final maçındaki performansım belki en iyim değildi; ancak kim inanılmaz oynadı. Kimse. Sezonun son maçında bu zor. Sezonun başında olduğu gibi bacaklarınızda güç bulamazsınız. Ancak yine de en iyimi yaptım. Koştum ve kazandım. En önemlisi de bu." açıklamalarını yaptı.

3. şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmasının inanılmaz olduğunu belirten Ronaldo, sezon performansını da değerlendirdi ve "6 yıldır 50'den fazla gol atıyorum; ancak hala daha fazla atabilirim mi diye kendime soruyorum. Her zaman üst düzeydeyim ve sadece bunu sürdürmek istiyorum" sözleriyle başarıya olan açlığını bir kez daha dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...