Salvo!.. "Sinir edici biri"

Manchester United'ın efsane oyuncularından Roy Keane, kulübün Jose Mourinho ile anlaşmasını eleştirdi ve Portekizli çalıştırıcıyı "Sinir edici biri" olarak tanımladı.

NTV Spor 30.05.2016 - 15:05
Salvo!.. "Sinir edici biri"

Jose Mourinho'nun Manchester United'ın başına geçmesinin yankıları sürüyor. Kırmızı Şeytanlar ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli menajer, Unıted'da yaraları sarmaya çalışacak. Mourinho'nun göreve getirilişi, bazı eski United'lı oyuncular tarafından olumlu karşılanırken, Eric Cantona, kulübün hücum ağırlıklı futbol anlayışına Portekizli çalıştırıcının pek uygun olmadığını dile getirmişti.

Cantona'ya hak veren bir diğer efsane isim ise; Roy Keane. 1993 - 2005 yılları arasında United'da top koşturan ve Kırmızı Şeytanlar'da uzun yıllar kaptanlık yapan İrlandalı futbol adamı, Mourinho tercihini eleştirdi.

Mourinho'yu pek sevmediğini dile getiren Roy Keane, "Özgeçmişi itibarıyla çok iyi olabilir. Üstelik boştaydı. Ama bu tercih bana göre değil. Kişisel bir durum belki ama; menajer olarak ona rakip olduğumda da kendisini çok sinir edici bulurdum" ifadelerini kullandı.

Roy keane bununla birlikte, Manchester United'a transfer olacağı iddia edilen Ibrahimovic'in Kırmızı Şeytanlar'a güç katacağı değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...