Trabzonspor kolları sıvadı!

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, yeni teknik direktörleri Ersun Yanal ile birlikte gelecek sezonun kadro planlamasını yapmaya başladıklarını söyledi. Meriç sponsorluk çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

NTV Spor 30.05.2016 - 16:29
Trabzonspor kolları sıvadı!

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, yeni sezon planlaması hakkında bilgi verdi. Yönetim olarak teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte çalışmalara başladıklarını söyleyen Meriç, bir yandan da kaynak yaratma arayışında olduklarını belirtti.

Trabzonspor'da sezonun sona ermesiyle birlikte 15 futbolcu kiralık olarak forma giydikleri takımlardan döndü. Yeni sezonda 25 kişilik futbolcu kadrosuyla mücadele etmeyi planlayan Bordo Mavililer, kadro şişkinliğini azaltmak adına birçok futbolcuyu takasta kullanacak.

Trabzonspor'da Uğur Demirok, Zeki Yavru, Mustafa Akbaş, Yatabare, N'doye ve İshak Doğan gibi isimler takıma geri dönerken özellikle genç oyuncuların yeniden kiralanabileceği öğrenildi.

Geride kalan sezonun devre arasında 1461 Trabzon'dan kiralık olarak Trabzonspor'a transfer edilen ve sözleşmesi sona eren savunma oyuncusu Serge Akakpo takımda kalacak. Genel sekreter Meriç, "Yola birikte devam edeceğiz. Akakpo bizim oyuncumuz. Takımda kalacak. Şu an imza yok ama oyuncuyla ilgili bir problemimiz de yok" dedi.

Sponsorluk görüşmelerinde de sona yaklaştıklarını ifade eden Gençağa Meriç, başkan Muharrem Usta'nın firmalarla görüşmelerde sona geldiği bilgisini verdi.

Sayfa Yükleniyor...