Avcı Başakşehir'de mutlu!

Galatasaray'ın teknik direktör adayları arasında adı geçen Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Başakşehir'in proje takımı olduğunu ve bu projenin bir parçası olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

NTV Spor 30.05.2016 - 23:26
Avcı Başakşehir'de mutlu!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği  İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Zorunlu Eğitim Semineri'ne konuşmacı olarak katıldı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Avcı, "Geçen yıl 5 yıllık bir imza attım ve yoluma devam ediyorum. Bazı teklifler olabilir, ya da bazı takımların gündemine gelebilirim. Bunlar güzel şeyler. Ancak biz bir proje takımıyız ve bu projenin bir parçası olmak gurur verici" dedi.

"HEDEFİMİZ AVRUPA LİGİ'NDE GRUPLARA KALMAK"
İki yıldır 59 puan topladıklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, "İki senedir ligi 4'üncü sırada bitiriyoruz. Bu istikrar ve sürekliliği hedef olarak alıyoruz. Amacımız yine istikrarlı şekilde devam etmek. Önemli olan sahalarda oynanan futbol kalitesi. Yüzde 25 oranında oyun kalitemiz arttı. Ligin başlama tarihi belli oldu. Ama bizim Avrupa Ligi maçımız var ve Temmuz'un 28'inde sahaya çıkacağız. Ulaşılabilir hedef bizim için gruplara kalmak. Ligde de standardını koruyan, oyun kalitesini geliştiren bir takım olmak. Oyuncu kalitesinin ayağını nasıl geliştiririz onu düşünüyoruz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...