"Savaşan bir kadro ortaya çıkaracağız"

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, bütçe disiplini nedeniyle belki çok abartılı transferler yapamayacaklarını ancak yeni sezonda savaşacak bir kadronun ortaya çıkacağına inandıklarını söyledi.

NTV Spor 31.05.2016 - 12:19
"Savaşan bir kadro ortaya çıkaracağız"

Çubukçu, Ersun Yanal ile anlaşarak teknik direktör sorununu çözüme kavuşturduklarını, transfer için de çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Takıma 6-7 oyuncu katacaklarını ifade eden Çubukçu, "Belki bütçe disiplini nedeniyle çok abartılı transferler yapamayacağız ama savaşacak bir kadronun ortaya çıkacağına inanıyoruz. Kulübümüze, takım anlayışımıza uygun oyuncuları kadromuza katacağız" dedi.

Transferde isabetli kararlar vermek için kendilerine düşen görevi yaptıklarını anlatan Çubukçu, "Her mevkide alternatifli isimlerimiz bulunuyor. Bunlar arasından bir karar vereceğiz. Takımda kalacak ve takımdan gidecek oyuncularla ilgili netleşme de yapacağımız transferler konusunda belirleyici olacak. Acele etmiyoruz. Bu sezon geleceğin iskelet kadrosunu kurmak istiyoruz. Mesafe katettiğimiz bazı transferler var. Trabzonspor taraftarının gurur duyacağı, mutlu olacağı bir kadro oluşturmak istiyoruz. Zor bir dönemden geçiyoruz ancak bu dönemi camiamızın desteğiyle en iyi şekilde geride bırakmak amacındayız" diye konuştu.

KAMP PROGRAMI
Bordo-mavili kulübün, yeni sezon öncesi futbol takımı için iki aşamalı yurt dışı kampı planladığı belirtildi.

Bu kampların ilki için 4 Temmuz'da Slovakya'ya gidileceği ve 17 Temmuz'da Trabzon'a dönüleceği öğrenildi.

Bir süre Trabzon'da bulunacak Karadeniz ekibinin, daha sonra Macaristan veya Avusturya'da ikinci etap çalışmalarını gerçekleştireceği kaydedildi.

Sayfa Yükleniyor...