Pellegrini'nin Guardiola pişmanlığı!

Manchester City ile yolları ayrılan Manuel Pellegrini geride kalan sezonu değerlendirdi. Pellegrini, takımı gelecek sezon Guardiola'nın çalıştıracağını erken açıklamasının şampiyonluk yarışından kopmalarına neden olduğu görüşünde.

NTV Spor 31.05.2016 - 12:46
Pellegrini'nin Guardiola pişmanlığı!

Eski Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini, 1 Şubat'ta takımın başına Pep Guardiola'nın geçeceğini açıkladığı için pişman.

Geride kalan sezonu değerlendiren Pellegrini, takımının şampiyonluktan kopmasını Guardiola açıklamasına bağladı.

Takımın başına Katalan teknik adamın geçeceği konusundaki açıklamanın erken yapılmasının kendi kararı olduğunu söyleyen Pellegrini, "Guardiola, İngiltere'ye geleceğini açıkladıktan sonra söylentileri son vermek istedim. Çünkü herkes Manchester City'nin başına geçeceğini bildiği halde Guardiola'nın adı Manchester United ve Arsenal gibi kulüplerle de anılıyordu. Bu kulüpleri çalıştıran menajerlere haksızlık yapıldığını düşündüm. Ancak geriye dönüp baktığımda hata yaptığımı görüyorum. Çünkü bu açıklamanın ardından takım bir anda konsantrasyonunu kaybetti. O dönemde üst üste 3 maç yitirmesek, belki de şampiyon biz olacaktık" dedi.

Manuel Pellegrini, takımın başına Pep Guardiola'nın geçeceğini açıkladığında Manchester City, lider Leicester City'nin sadece 3 puan gerisinde 2. basamakta bulunuyordu. City sezonu ise liderin 15 puan gerisinde 4. sırada tamamlayabildi.

Sayfa Yükleniyor...