Galatasaray, Flores ile masaya oturdu!

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, İspanyol teknik adam Quique Sanchez Flores ile görüştü.

NTV Spor 31.05.2016 - 18:31
Galatasaray, Flores ile masaya oturdu!

Sarı-kırmızılı kulüp yeni sezon öncesi Sanchez Flores ile görüştü. Deneyimli teknik adam ile Avrupa'da yapılan görüşmede, önümüzdeki sezon için teklifte bulunuldu. Galatasaraylı yetkililer, geçtiğimiz sezon Watford'u çalıştıran 51 yaşındaki Sanchez Flores ile masaya oturdu. 

Önümüzdeki sezon genç bir takım kurmayı hedefleyen Galatasaray'da ilk hedef Quique Sanchez Flores. Futbolculuk kariyerinde Valencia, Real Madrid ve Real Zaragoza'da oynayan İspanyol futbol adamı, teknik direktörlük kariyerine Real Madrid altyapısında başladı. 2004-2005 sezonunda Getafe'yi çalıştıran Flores, 1 sezon sonra Valencia'nın başına geçti. Valencia'yı UEFA Kupası finaline taşıyan deneyimli çalıştırıcı, Sevilla'ya 3-0 kaybedince görevden alındı.

Valencia'dan sonra Benfica'nın başına geçen tecrübeli çalıştırıcı 2008-2009 sezonunda Avrupa Ligi'nde Galatasaray'a karşı takımını çalıştırmıştı. Sarı kırmızılıların Portekiz'de 2-0 kazandığı maçta Benfica'nın başında olan Flores, Portekiz Ligi'nde takımını 3. yapıp Portekiz Kupası'nı kazanmasına karşın görevden alındı.

İspanyol futbol adamının yolu yeniden İspanya'ya düşecek, Atletico Madrid'in başına geçen Flores kariyerinin önemli başarılarını Madrid'de kazanacaktı. 2009-2011 yılları arasında Atletico'yu çalıştıran Flores, Avrupa Ligi'ni ve Avrupa Süper Kupası'nı kazandı. Atletico'daki son sezonunda ligde başarısız olan İspanyol çalıştırıcı Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ahli ile sözleşme imzaladı. Al Ahli'den sonra kısa bir süre Getafe'yi çalıştıran Flores, son olarak Premier League ekiplerinden Watford'un başındaydı. İngiliz ekibi ligi 13. sırada bitirince kulüpten ayrılan deneyimli teknik adam, şu an takım çalıştırmıyor.

Galatasaray'ın Flores ile önümüzdeki günlerde yeniden temasa geçeceği ve takımın başına geçmesi için ikna etmeye çalışacağı belirtildi.

 

Sayfa Yükleniyor...