Hayali gerçek oldu

Sosyal medyadan Galatasaraylı bir futbolcuyla tanışma istediği günler öncesinden duyurulan 10 yaşındaki Mehmet Kurtuluş'un hayali gerçek oldu.

NTV Spor 31.05.2016 - 18:38
Hayali gerçek oldu

Beyninde tümör bulunan Mehmet Kurtuluş, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Sabri Sarıoğlu ile bir araya geldi.

Sabri Sarıoğlu, ailesiyle birlikte stadı gezen Mehmet'e üzerinde adının yazılı olduğu 55 numaralı Galatasaray forması verdi.

İkili daha sonra kulüp başkanı Dursun Özbek ile ikinci başkan Cengiz Özyalçın'ın yanına gitti. Mehmet, yeni sezonda Galatasaray'ın ilk iç saha maçında, Dursun Özbek'in özel davetlisi olarak, tribünde olma sözü vererek Arena'dan ayrıldı.

En büyük hayali Galatasaraylı bir futbolcuyla tanışmak olan 10 yaşındaki Mehmet Kurtuluş'un rüyası gerçekleşti. Beynindeki tümöre inat yaşama sıkı sıkı tutunan dev yürekli kardeşimiz, Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena'da Sabri Sarıoğlu ile bir araya geldi. Günler öncesinden sosyal medyadan bu isteği duyulan Mehmet, önce ailesiyle birlikte stadı gezdi, basın toplantı odasında poz verdi ve soyunma odası koridorlarında yürüyüp futbolcuların maç öncesi yaşadığı havayı teneffüs etti. Sabri ile beraber TT Arena'nın zeminine ayak basan aslan yüreklinin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Sabri, bu stat turunda minik Mehmet'e eşlik ederken; üzerinde adının yazılı olduğu 55 numaralı Galatasaray formasını hediye etti. İkilinin sonraki durağıTT Arena'da bulunan yönetim katıydı.Önce İkinci Başkan Cengiz Özyalçın, ardından da Başkan Dursun Özbek'in ziyaretine giden Mehmet duygusal anlar yaşadı. Başkan Dursun Özbek, genç aslana, Teknik Direktör Souness'ın Kadıköy'e diktiği bayrağın heykelini hediye ederken, Mehmet bu özel hediyeyi evinin en güzel köşesinde saklayacağını söyleyerek teşekkür etti. Bu duygusal buluşmanın ardından, Mehmet, yeni sezonda Galatasaray'ın ilk iç saha maçında,Başkan Dursun Özbek'in özel davetlisi olarak,tribünde olma sözü vererek Arena'dan ayrıldı.

Galatasaray (@galatasaray) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Sayfa Yükleniyor...