Gidişi İtalya basınında!

İtalyan basını, Inter’in milli oyuncu Caner Erkin’i mükemmel zamanlama ile transfer ettiğini yazdı.

NTV Spor 02.06.2016 - 13:32
Gidişi İtalya basınında!

Inter tarafından dün kamuoyuna açıklanan milli sol bek oyuncusu Caner Erkin'in transferi, İtalyan spor basınında da yankı uyandırdı.

Ülkenin yüksek tirajlı Milano merkezli spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, "Erkin ilk transfer" başlığıyla verdiği haberinde, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk transferin yapıldığına dikkati çekerek, "Dün resmiyete kavuşan Caner Erkin transferi, mükemmel bir zamanlama ile gerçekleşti" denildi.

Haberde, Fenerbahçe'den bonservissiz transfer edilen ve 3 senelik anlaşma imzalanan 27 yaşındaki sol kanat oyuncusunun yıllık net 2 milyon Euro kazanacağı belirtildi.

Ayrıca mavi-siyahlı Milano ekibinin, İspanya'nın Sevilla takımında forma giyen Arjantinli Ever Banega'nın transferini de bitirmek üzere olduğu iddia edildi.

Tuttosport gazetesi de Caner Erkin'in transferinin, kulüpteki geleceği tartışılan teknik direktör Roberto Mancini tarafından çok istendiğinin altı çizildi.

Bu arada İtalyan basınında çıkan diğer haberlerde ise Inter'in Endonezyalı sahibi milyarder iş adamı Erick Thorir'in, kulübü Çin'den Suning isimli holdinge devretme hususunda son aşamaya geldiği öne sürüldü.

INTER'DEN TÜRKÇE JEST
Caner Erkin transferiyle Hakan Şükür, Emre Belözoğlu, Okan Buruk ve Ümit Davala'nın (Inter'e transfer oldu ama hiç forma giymedi) ardından 5. kez bir Türk'ü kadrosuna katan Inter'den, Türk takipçilerine Türkçe jesti geldi.

Sosyal paylaşım platformu Twitter'da Caner'in transferini Türkçe mesajla duyuran mavi-siyahlı kulüp, takımın etkinliklerini, maç skorlarını, karşılaşma öncesi gelişmeleri duyurmak üzere Türkçe dilinde kullanıcı hesabı açtı.

Sayfa Yükleniyor...