"Neden 2 galibiyet olmasın?"

Anadolu Efes'in Fenerbahçe galibiyetini yorumlayan Cedi Osman, iddialı konuşurken, "Ülker Arena'da neden 2 galibiyet olmasın" dedi.

NTV Spor 05.06.2016 - 20:12
"Neden 2 galibiyet olmasın?"

Maç öncesi "Seriyi eşitlemek istiyoruz" şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Cedi Osman, "Aslında ilk maça nazaran çok fazla fark yoktu. İlk maçta son 5 dakikayı kötü oynadık. Bugün de 40 dakika çok iyi performans gösterdik ve farklı bir galibiyete ulaştık. Bu, sadece güzel galibiyet mutluyuz ama sadece bir maç. Önümüzde şampiyonluk için 3 galibiyet daha almamız gerek. Bunu unutup, Ülker Arena'daki maça hazır olacağımızı düşünüyorum." diye konuştu. 

ilk maçta kendisinin oyunda olduğu dakikalarda takımının 12 sayı öne geçtiği ve oyundan çıkarken Fenerbahçe'nin 19-4'lük serisinin geldiği yorumlarına gülerek yanıt veren Cedi Osman; "Yok aslında, bütün takım iyi niyetli bir şekilde yüksek bir enerjiyle oynamaya çalışıyoruz. Brian da ben de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bütün takım öyle. Bazen biz çıkınca fark da açılabiliyor. Bu, basketbolda olan şeyler. Bugün oynadığımız gibi orada oynarsak bir değil hatta neden 2 galibiyet olmasın." açıklamalarını yaptı.

Sayfa Yükleniyor...