Fenerbahçe'de yeni sezon planlaması!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları dört koldan devam ediyor. Sarı lacivertliler teklif yaptığı isimlerden yanıt bekliyor.

NTV Spor 07.06.2016 - 23:18
Fenerbahçe'de yeni sezon planlaması!

Yeni sezon kadro planlaması üzerine çalışan Fenerbahçe'de çalışmalar devam ediyor. İç transferde Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'dan indirim bekleyen yönetim bir yandan da alternatif planlarını yapıyor.

Gökhan ile anlaşılamaması halinde Barcelona ile sözleşmesi devam eden Martin Montoya ile kiralık anlaşması yapılacak. Hem sağ hem de sol bekte görev alabilen oyuncu geçtiğimiz sezonun ilk devresini Inter, ikinci yarısını ise Real Betis'te geçirmişti. Orta saha için Sevilla'dan Iborra'yı alternatifler arasında düşünen sarı lacivertliler şimdilik Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'dan haber bekliyor.

Hücum hattındaki listesi de netleşmeye başlayan Fenerbahçe'de acele adımlar atılmıyor. Emre Mor'un yüksek bonservis bedeliyle Dortmund'a transfer olması listedeki diğer alternatiflere öncelik tanıyacak. Medicana Sivasspor'dan Aatıf Chahechouhe ile anlaşan sarı lacivertliler, Nice ile kontratı sona eren Hatem Ben Arfa'dan ise yanıt bekliyor.

Fenerbahçe yönetimi kadro planlamasında yer almalarına rağmen takımdan ayrılan Bruno Alves ve Michal Kadlec'in yerine de çalışma yapmıştı. Brondby ile sözleşmesini tamamlayan Daniel Agger'den cevap bekleyen yönetim, takımdaki genç oyuncularla ilgili de çalışma yapıyor.

Sayfa Yükleniyor...