Dağ fare doğurdu!

Zlatan Ibrahimovic, gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceğini hala açıklamadı. "Büyük bir açıklama yapacağım" diyerek basın mensuplarını Paris'te biraraya getiren yıldız oyuncu, yeni giysi koleksiyonunu görücüye çıkardı.

NTV Spor 08.06.2016 - 17:12
Dağ fare doğurdu!

Adı son dönemde Manchester United ile anılan Zlatan Ibrahimovic, "Bu yazın en büyük açıklamasını yapacağı" vaadiyle Paris'te çok sayıda basın mensubunun karşısına çıktı. Ancak Ibrahimovic'ten beklenen United açıklaması gelmedi. Yıldız oyuncu yeni giysi koleksiyonunu tanıtmakla yetindi.

Yeni koleksiyonunu "İşte geleceğim bu" sözleriyle tanıtan Ibrahimovic, Avrupa Şampiyonası sona ermeden hangi takımın formasını giyeceği konusunda herhangi bir ipucu vermemeye kararlı görünüyor.

"Şu anda United'a gideceğimi söyleyemem. Nereye gideceğim konusunda meraklanmaya devam etmenizi istiyorum. Sonuçta siz gazetecisiniz öyle değil mi? Hakkımda hikayeler yazmaya devam edin. Bu hikayeleri okumaktan bıktığımda, size yeni adresimin neresi olacağını açıklayacağım."

34 yaşındaki oyuncunun tüm bu gizemli sözlerine karşın büyük olasılıkla Manchester United'da eski teknik direktörü Jose Mourinho ile biraraya gelmesi bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...