"Gökhan ve Atiba listemizde"

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, Beşiktaş'tan Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson ile ilgilendiklerini resmen açıklarken, listelerinde siyah-beyazlı ekipten başka oyuncular olduğunu da söyledi.

NTV Spor 11.06.2016 - 23:34
"Gökhan ve Atiba listemizde"

"SADECE GÖKHAN VE ATIBA DEĞİL..."
İsimleri West Ham'la anılan Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson konusuna da açık yüreklilikle yanıtlar veren Slaven Bilic, "Sadece onlar değil daha fazla Beşiktaşlı oyuncu var. Sadece benim için değil bir çok takım için ilgi çekici oyuncu var. Ama ikisini soruyorsanız kesinlikle ilgileniyorum. Ama bir transfer bu. Hoca da bilir. Bu bir çok şeyin biraraya gelmesi gerekir. Öncelikle kulüp oyuncuyu ister. Diğer taraftar Beşiktaş var.  Onlar oyuncularını bırakmak istiyorlar mı, satmak istiyorlarsa kaça satmak istiyorlar. Oyuncular kulüp değiştirip bize gelmek istiyor mu? Bir çok unsurun biraraya gelmesi gerekiyor. O oyunculara ilgi büyük. Bizim önce Beşiktaşla ardından oyuncularla görüşmemiz gerekir. Türk basınında bir çok şey yazılıyor. Sadece söylentilden ibaret şeyler de yazılıp çiziliyor. Sadece 2'si değil, bir kaç Beşiktaşlı oyuncuyla ilgileniyorum. Onlara teknik direktörlük yaptım ve oyuncuları çok iyi tanımak önemlidir. Özelliklerini bilirsiniz. Onlarla 2 yıl geçirdim. Her türlü özelliklerini biliyorum. Bizim için ilginç oyuncular. Gerçekleşir mi, bunu kimse bilemez." sözleriyle hedefinde bir çok Beşiktaşlı oyuncunun olduğunu duyurdu. 

Beşiktaş'ın bir çok oyuncuyu bırakmak istemeyeceğini dile getiren Bilic, "Daha yeni şampiyon oldular. Oyuncularını satmaya değil takımlarını güçlendirmeye çalışıyorlar. Her kulüp gibi, Trabzonspor, Fenerbahçe gibi transfer listelerinde bir çok oyuncu vardır. Bizim de bir bir oyuncu listemiz var. Her poziysyonda almak istediğimiz oyuncular var. Bazen bir oyuncu alabiliyorsunuz. Bazen listede olmayan birini alabiliyorsunuz. Beşikttaş çok iyi oyunculara sahip. Eğer onları takımımıza kazandırma şansımız varsa bununla ilgileniriz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...