Fenerbahçe defansı sil baştan!

Fenerbahçe'de yeni sezon planlaması sürüyor. Mehmet Topal'ı takımda tutan Sarı-Lacivertliler bu oyuncuyu stoper rotasyonuna da dahil edecek.

NTV Spor 12.06.2016 - 22:52
Fenerbahçe defansı sil baştan!

Yeni sezon kadro planlaması dahilinde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündemin ilk sırasında transfer var. Son olarak Mehmet Topal'ı takımda tutmayı başaran yönetim, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Bruno Alves, Michal Kadlec ve Abdoulaye Ba'nın ayrılmasıyla savunma hattını sil baştan kurmak zorunda kalacak.

Simon Kjaer'in yanına oyun kurabilen bir stoper aranıyor. Pereira'nın listesi üzerinden araştırmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, birkaç gün içinde bu bölge için temaslarını hızlandıracak. Milli takımda da stoper oynayan Mehmet Topal da bu bölgenin alternatif oyuncusu olacak. Sağ bek pozisyonu için Barcelona ile sözleşmesi bulunan Martin Montoya ile ilgilenen sarı lacivertliler, sol bek için de takviye yapmayı planlıyor.

Medicana Sivasspor'dan Aatıf Chahechouhe ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Nice ile kontratını tamamlayan Hatem Ben Arfa'ya yaptığı teklife yanıt bekliyor. Avrupa'dan birçok teklifi olan Ben Arfa'nın kararını bir hafta içinde netleştirmesi bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...