Emery Fransa yolunda!

UEFA Avrupa Ligi'ni üst üste 3 kez kazanan Sevilla ile teknik direktörü Unai Emery’nin yolları ayrıldı. Emery’nin Paris Saint-Germain'in başına geçmesi bekleniyor. Sevilla ise Şili’ye Copa America şampiyonluğu kazandıran Jorge Sampaoli ile görüşmelere başladı.

NTV Spor 13.06.2016 - 12:01
Emery Fransa yolunda!

Sevilla ile 44 yaşındaki teknik adam Unai Emery arasındaki ipler koptu. Emery, 2017 yılına kadar sözleşmesi olmasına karşın İspanyol ekibinden ayrıldı. Ayrılığın ardında Emery'nin Paris Saint-Germain'i çalıştırma istediği bulunuyor. Zira Sevilla ile üst üste 3 kez UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Emery'nin önümüzdeki günlerde kendisini Fransız ekibine bağlayan resmi imzayı atması gündemde.

Paris Saint-Germain başkanı Nasir el-Helaifi geçtiğimiz günlerde takımın Şampiyonlar Ligi'nde bir türlü başarılı olamaması nedeniyle bir değişime ihtiyaçları olduğunu söylemiş ve kısa süre önce sözleşme yeniledikleri Laurent Blanc ile yolları ayıracakları mesajı vermişti.

EMERY'NİN HALEFİ
Sevilla ise Emery'nin halefini bulmakta gecikmedi. İspanyol ekibi, Şili'ye tarihinin ilk Copa America şampiyonluğunu kazandıran Jorge Sampaoli ile görüşmelere başladığını açıkladı. Anlaşmanın sağlanması halinde Sampaoli, kariyerinde ilk kez Avrupa'da bir takım çalıştıracak.

Sayfa Yükleniyor...