Cleveland pes etmiyor!

NBA'de play-off heyecanı sürüyor. Cleveland Cavaliers, Golden State'i deplasmanda yenerek final serisindeki 2. galibiyetini aldı. LeBron James ve Kyrie Irving, 40 sayı barajını aşarak final serileri tarihinde bunu başaran ilk takım arkadaşları oldu.

NTV Spor 14.06.2016 - 09:17
Cleveland pes etmiyor!

Golden State Warriors, kazanması halinde şampiyonluk unvanını koruyacağı maçta Cleveland'ın yıldızları LeBron James ve Kyrie Irving'e çözüm üretemeyince final serisi 6. maça taşındı. Ev sahibi Golden State, ilk yarıda Klay Thompson'ın çok yüzdeli dış şutlarıyla maça tutundu. Ancak berabere sona eren ilk yarının ardından üstünlük tamamen Cleveland'a geçti. Golden State, 2. yarıda kullandığı ilk 20 şutun sadece 7-sinde isabet bulabilince LeBron James ve Kyrie Irving'in basketleriyle farkı açmaya başlayan Cleveland, maçı 112-97 kazanarak seride durumu 3-2'ye getirdi.

James ve Irving, Golden State'in en iyi savunmacısı Draymond Green'in cezası nedeniyle forma giyememesini çok iyi değerlendirdi. James, takımının kaderinin bağlı olduğu maçı 41 sayı - 16 ribaund - 7 asistle tamamladı. Kyrie Irving de 41 sayı - 6 asistle mücadele etti. Böylece NBA finalleri tarihinde ilk kez aynı takımdan 2 oyuncu, bir maçta 40 sayı barajını aşmış oldu.

Golden State cephesinde ise Klay Thompson 37 sayı, Stephen Curry 25 sayıyla oynadı. Serinin 6. maçına Cleveland ev sahipliği yapacak. LeBron ve arkadaşlarının bu maçı kazanması halinde NBA şampiyonu, Golden State'in evinde oynanacak 7. ve son maçla belli olacak.

Sayfa Yükleniyor...