Galatasaray'da arayış sürüyor!

Galatasaray'da teknik direktör arayışları devam ediyor. Sarı kırmızılılar, bir çok teknik adamla masaya oturup sonuç alamazken, gündemdeki yeni isim Alman Thomas Schaaf oldu.

NTV Spor 15.06.2016 - 13:04
Galatasaray'da arayış sürüyor!

Sarı-kırmızılı kulüpte gelecek sezon takımın kime emanet edileceği belirsizliğini korurken gündeme Thomas Schaaf ismi geldi. Tecrübeli çalıştırıcı ile yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti. Sportif A.Ş'nin yeni yapılanmasında sorumluluk alan Alp Yalman, takımın başına Alman ekolünden bir isim getirmek isterken yönetim içinden de kısmen destek görüyor. Ancak bazı yöneticiler Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in EURO 2016 sonrası fikrinin alınmasını isterken, bir kesim de yola Jan Olde Riekerink ile devam edilmesini istiyor. Başkan Dursun Özbek, futbol takımıyla ilgili Alp Yalman'a geniş yetkiler verirken, Yalman'ın Schaaf konusunda kararlı olduğu belirtildi. 

Futbolculuk kariyerinden Werder Bremen'den başka takımın formasını giymeyen Schaaf, teknik direktör olarak da kulübüne önemli hizmetlerde bulundu. Oynattığı hücum futbolu ile hem Bundesliga'da hem de Avrupa'da başarılı sonuçlar alan Schaaf, 2013 yılında Werder Bremen'den ayrıldı. Son iki sezonu Eintracht Frankfurt ve Hannover 96'da geçiren Alman teknik adam istikrarlı bir grafik ortaya koyamadı. Frankfurt ile ligi 9. bitiren Schaaf, devre arası göreve geldiği Hannover 96'yı küme düşmekten kurtaramadı.

Sayfa Yükleniyor...