"Destek için teşekkür ederim!"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bazı yöneticiler, Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic ile yemekte bir araya geldi.

NTV Spor 16.06.2016 - 00:35
"Destek için teşekkür ederim!"
2015-2016 sezonunda THY Euroleague'de final oynayan, Türkiye Kupası ve Spor Toto Basketbol Ligi'nde şampiyonluğa uzanan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın tecrübeli başantrenörü Obradovic, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle yemekte buluştu.     
        
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, toplantıda başarılı geçen sezonun değerlendirildiği ve yeni sezon hakkında fikir alışverişi yapıldığı bildirildi.     
        
FBTV'ye açıklamalarda bulunan Zeljko Obradovic, gelecek sezon da takımı başarılara taşımak adına yönetimle aynı düşünce ve çizgide olduklarını aktararak, "Başkanımız ve yönetim kuruluyla olmaktan dolayı çok mutluyum. Maçtan sonra da söylemiştim 'hemen yarın yeni sezon başlıyor' diye. Şimdi onları konuşuyoruz. Çok teşekkür ediyorum Başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun bizi desteklemesinden dolayı. Bu takımı Final Four seviyesinde tutmak için hepimiz aynı çizgideyiz, aynı düşüncedeyiz." ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...