Fenerbahçe'de transfer gündemi yoğun

Fenerbahçe'de savunmaya takviye yapmak için çalışmalar sürüyor. Yönetim birçok isimle görüşüyor. Sağ bek için Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Alvaro Arbeloa listenin ilk sırasında.

NTV Spor 16.06.2016 - 23:12
Fenerbahçe'de transfer gündemi yoğun

Yeni sezon kadro planlaması dahilinde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de savunmaya takviye yapmak için operasyon devam ediyor. Stoper bölgesi için toplam 7 isimle görüşen yönetimin ilk hedefi Liverpool'dan Martin Skrtel. Yönetim şu anda Slovakya Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden deneyimli stoperin transferini bitirmeye yakın görünüyor.

Geçtiğimiz hafta bu transfer için görüşmeler yapan yönetim, bir yandan da bonservisi Porto'dan Maicon'u listede tutuyor. Geçtiğimiz transfer döneminde de ilgilenilen ve Sao Paulo'da kiralık olarak forma giyen futbolcu da sarı lacivertlilerin aday listesinde bulunuyor.

Savunmanın kenar oyuncuları için ise birçok pozisyonda forma giyebilecek oyuncular değerlendiriliyor. Barcelona'dan Martin Montoya'yı bitirme aşamasına gelen yönetim Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Alvaro Arbeloa'yı listede ilk sıraya çekti. İki oyuncunun da savunmanın iki tarafında da görev yapabiliyor olması bir avantaj olarak değerlendiriliyor. Arbeloa ve Skrtel'in alınması halinde yönetim başka stoper transferi yapmayı düşünmüyor.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon savunmada forma giyen Gökhan Gönül, Caner Erkin, Bruno Alves, Michal Kadlec ve Abdoulaye Ba takımdan ayrılmıştı. Teknik direktör Vitor Pereira bu sezonun planlamasında Mehmet Topal'ı da zorunlu hallerde stoper rotasyonunda kullanma kararı aldı.

Sayfa Yükleniyor...