Özbek kaynak arayışında!

Finansal sıkıntılar nedeniyle zorlu bir dönem geçiren Galatasaray'da yönetim, gelir getirmesi beklenen projelerle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı yönetimin gündeminde 3 ana madde yer alıyor.

NTV Spor 18.06.2016 - 16:54
Özbek kaynak arayışında!

Mali açıdan sıkıntılı günler geçiren Galatasaray Kulübü'nde yönetim, çıkış projesini hayata geçirmek istiyor.

Başkan Dursun Özbek, kulübü mali açıdan istikrarlı hale döndürmek için 3 ana madde üzerinde çalışıyor. Sarı-kırmızılılar, Mecidiyeköy'de yapımı süren Ali Sami Yen Oteli'nin inşaatını tamamlayıp gelir kazanmayı hedefliyor.

Başkan Dursun Özbek'in bizzat ilgilendiği ve çok önemsediği projeden Galatasaray'a yıllık 5 milyon dolar gelir akışı bekleniyor. Türk Telekom Arena'nın yanına bir spor salonu yapmayı düşünen yönetim, basketbol takımının maçlarını bu salonda oynamasını istiyor. 13 bin kişilik olması düşünülen salon için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile temasta olan sarı-kırmızılılar, bu projeyle taraftarı da yeni salona çekmeyi amaçlıyor.

Her ay 8 milyon lira vergi ödeyen Galatasaray'da geçmişe dayanan vergi borçlarının yapılandırılması için de çalışmalar sürüyor. Başkan Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım ile Ankara'da yaptığı görüşmede bu konuyu da masaya yatırdı. Sarı-kırmızılılar, vergi borçlarının yeniden yapılandırılması için bir formül üretilmesini talep ediyor.

Sayfa Yükleniyor...