Mallorca - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (La Liga 34. hafta)

İspanya La Liga’da 34. hafta heyecanı Mallorca - Atletico Madrid maçıyla devam ediyor. Barcelona ve Girona’nın karşı karşıya geleceği haftada rakipleriyle puan farkını kapatmak isteyen Diego Simeone’nin öğrencileri, Mallorca maçında üç puana ulaşmayı hedefliyor. Mallorca ise düşme hattından uzaklaşmak için taraftarının önünde kazanmayı hedefliyor. Peki Mallorca - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 03.05.2024 - 10:47
Mallorca - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (La Liga 34. hafta)

Bu sezon ligde beklentilerin uzağında kalan Atletico Madrid, puan sıralamasında Girona, Barcelona ve Real Madrid gibi takımların gerisinde kaldı. Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etmek isteyen Atletico Madrid, ligi ilk 4 sırada tamamlamayı hedefliyor. Mallorca maçı öncesinde Atletico Madrid’de Alvaro Morata, Griezmann, Angel Correa gibi isimler takımın en skorer oyuncuları oldu. Peki Mallorca - Atletico Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

MALLORCA - ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

’nın 34. haftasında Mallorca ve Atletico Madrid kozlarını paylaşacak. Mücadele 4 Mayıs cumartesi günü saat 22.00’da başlayacak. Karşılaşma S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

ATLETİCO MADRİD SON DURUM

Atletico Madrid sezonu ilk 4 takım arasında tamamlayarak Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan kalmak istiyor.

Atletico Madrid geride kalan haftalarda oynadığı 33 karşılaşmada 20 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı.

Simeone’nin öğrencileri, rakip fileleri 62 kez sarsarken kalesinde ise 39 gol gördü. İspanyol ekibi oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde etti.

MALLORCA HEDEF PUAN ALMAK

Haftaya topladığı 32 puanla 16. sırada giren Mallorca, düşme hattından uzaklaşmak için sahadan puan veya puanlarla ayrılmak istiyor. Mallorca geride kalan 33 haftada oynadığı maçlarda 6 galibiyet, 14 beraberlik ve 13 mağlubiyet yaşadı.

Sayfa Yükleniyor...