Kalacak mı gidecek mi?

Fenerbahçe'de Nani'nin takımda kalıp kalmayacağı merak konusu. Sözleşmesinde 8,5 milyon euroya serbest kalma maddesi bulunan Portekizli futbolcunun birçok talibi bulunuyor.

NTV Spor 18.06.2016 - 20:07
Kalacak mı gidecek mi?

Bir yandan yeni sezon planlaması üzerinde çalışan Fenerbahçe'de bazı oyuncuların takımda kalıp kalmayacağı hazırlıkların seyrini değiştirebilir. Takımdan ayrılacağı iddiaları her geçen gün artan Luis Nani'nin gelecek sezon Fenerbahçe'de kalması zor görünüyor. Sözleşmesinde 8,5 milyon euro karşılığında serbest kalacağına dair özel madde bulunan Portekizli futbolcunun birçok talibi bulunuyor.

Bu takımlardan en önde gelen kulüp olarak Inter göze çarpıyor. Serie A temsilcisinin ilk hedefi Lazio forması giyen Candreva olsa da aynı temsilciyle çalışan Nani de Inter'in B planı olarak beklemede. Eski Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini yönetimindeki Inter daha önce Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin'i de kadrosuna katmıştı.

Premier Lig takımlarından Everton ve La Liga temsilcisi Valencia da Nani'yi listede tutuyor. Şu anda Portekiz Milli Takımı ile Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden Nani kendisine yöneltilen transfer sorularına net bir yanıt vermemeyi tercih ediyor.

Sayfa Yükleniyor...