Vardy'den Arsenal'e ret!

Arsenal'in teklif yaptığı Leicester ve İngiltere Milli Takımı'nın golcü oyuncusu Jamie Vardy'nin Londra ekibine ret yanıtı vereceği açıklandı.

NTV Spor 19.06.2016 - 19:47
Vardy'den Arsenal'e ret!

İngiliz devlet televizyonu BBC'nin haberine göre, Jamie Vardy son kararını henüz vermese de, Leicester City'de kalacak. 20 milyon Pound satın alma opsiyonunu karşılamaya hazır Arsenal, oyuncuya da 120 bin Pound haftalık teklif yaptı. İlk etapta teklife olumlu bakan Vardy, daha sonra kararını aldığı parayı haftalık 100 bin Pound'a çıkaran Leicester City'den yana kullandı.

2012'de profesyonel ligde olmayan Fleetwood Town'dan 1 milyon Pound'a Leicester'a gelen ve Vardy'yle ilgili bir açıklama da Arsenal Menajeri Arsene Wenger'den geldi. Wenger, bir Çin kanalına yaptığı açıklamada, bu gelişmeyi doğruladı. Fransız teknik adam, "Jamie Vardy Leicester'da ve bildiğim kadarıyla da Leicester'da kalacak" dedi.

Arsenal'in 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme teklif ettiği İngiliz Milli Takım oyuncusu Vardy, Leicester'la Şubat ayında 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Sayfa Yükleniyor...