29 yıl sonra ManU'ya veda!

Manchester United'da, Jose Mourinho'nun gelişinin ardından geleceği merak edilen Ryan Giggs'ten ayrılık kararı çıktı. Nottingham Forest'ta menajerlik yapacağı iddia edilen Giggs'in ManU'daki 29 yıllık birlikteliği sona erecek.

NTV Spor 20.06.2016 - 15:15
29 yıl sonra ManU'ya veda!

Bir dönemin sonu!

İngiliz medyasında Ryan Giggs'in, Championship ekibi Nottinham Forest'ta menajerliğe başlayacağı yazıldı. Giggs'in bu karırının ardından, ManU'da 29 yıllık birliktelik sona erecek.

1987'de Manchester United alt yapısına katılan ve 29 yılda Kırmızı Şeytanlar'ın tarihine geçen Giggs, 963 resmi maça çıktı. Bu dönemde 13 Premier Lig ve 2 de Şampiyonlar Ligi olmak üzere çok sayıda kupa kazanarak kulübün efsaneleri arasına girdi.

Louis van Gaal döneminde, Hollandalı teknik adamın yardımcılığını yapan Giggs, Jose Mourinho'nun gelişinin ardından teklif edilen aynı görevi kabul etmedi.

Manchester United, Mourinho'nun yardımcılığına daha önce Portekizli teknik adamın Porto, Real Madrid ve Inter'de yardımcılıklarını yapan Rui Fara getirilirken, Giggs de Nottingham Forest'la anlaştı.

Sayfa Yükleniyor...