Beytullah'tan 1 yıllık imza!

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor, smaçör Beytullah Hatipoğlu'nun sözleşmesini 1 yıl uzattı.

NTV Spor 20.06.2016 - 19:54
Beytullah'tan 1 yıllık imza!

İnegöl Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Rıdvan Kocaağa, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Beytullah Hatipoğlu'nun sözleşmesini uzattıklarını söyledi.

Transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Kocaağa, "Bugün yine eski oyuncularımızdan Beytullah Hatipoğlu ile tekrar sözleşme yeniledik ve yolumuza devam ediyoruz. Geçen yıl takımımıza sağladığı katkılardan dolayı kendisine müteşekkiriz. İnşallah önümüzdeki sezonda daha iyi bir sezon geçireceğimizi, hep birlikte daha başarılı günlere ulaşacağımızı ve hedefimize hızlı bir şekilde yürüyeceğimizi tahmin ediyoruz. İki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Başarılı bir sezon diliyorum. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Eski oyuncularımızla da sözleşmelerimizi yeniliyoruz. Takımımızın büyük bir bölümü tamamlandı. Çok kısa sürede dış transferleri de bitirmeyi planlıyoruz." dedi.

Beytullah Hatipoğlu da İnegöl Belediyespor ile tekrar anlaştığı için mutlu olduğunu dile getirerek, "Burada 4'üncü senem. İnşallah bu sene Avrupa'ya gitmeyi hedefliyoruz. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Beytullah Hatipoğlu, 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Sayfa Yükleniyor...