"Adeta afyonlanarak dibi gördük!"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'dan açıklamalar...

NTV Spor 21.06.2016 - 12:11
"Adeta afyonlanarak dibi gördük!"

Yeni sezon öncesi UEFA ile yaptığı anlaşma gereği bütçe disiplinine uymak zorunda kalan ve transferde sessiz bir dönem geçiren Trabzonspor'da kulüp başkanı Muharrem Usta "Bu işin sonu güzel olacak" ifadesini kullandı.

Muharrem Usta, Twitter hesabından taraftarlara seslenerek, "Daha dün gibi... KAP diye diye adeta afyonlanarak dibi gördük. Panik yok. Bu işin sonu güzel olacak." ifadelerini kullandı.

A Milli Futbol Takımı'nın Fransa'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda aldığı sonuçlar sonrası yapılan eleştirilere ilişkin düşüncelerini de açıklayan Usta, "Ne Arda ne de bir başkası günah keçisi yapılmalı. Avrupa'da başarısız görünümün nedeni kulüp takımlarımızın dip yapmasıdır. Çek maçıyla evimize dönebiliriz. Belki de yine bir son dakika sürprizi ile turu geçebiliriz. Önemli olan sonuç değil sebeplerdir." değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada sosyal medyada atışmalarıyla gündeme gelen Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Egemen, bir araya geldi.

Ali Rıza Egemen, Twitter hesabından, "Amacımız Trabzonspor'un başarısı. Birlikte güzel günlere.'' ifadesiyle Aydın ile birbirlerine sarıldıkları fotoğrafı paylaştı. İkilinin fotoğrafı Muharrem Usta tarafından olumlu karşılandı.

Sayfa Yükleniyor...