"Transferler standart devam edecek"

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Yine çok bilinmeyen bir hoca, yine çok tanınmamış futbolcular, yine bütçemize göre takım oluşacak" dedi.

NTV Spor 21.06.2016 - 22:47
"Transferler standart devam edecek"

Bozbağ, Giresunspor tesislerinde kulübün sponsorlarıyla düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, kulübün çok önemli bir virajda olduğunu söyledi.

Bir takımın para harcamayla şampiyon olunmadığını her zaman söylediğini dile getiren Bozbağ, "Ben başkan olduğum sürece de bu takım para harcamayacak. Aynı transferler standart devam edecek. Yine çok bilinmeyen bir hoca, yine çok tanınmamış futbolcular ve yine bütçemize göre takım oluşacak" diye konuştu.

Bozbağ, bir çok takımın borç batağın olduğuna işaret ederek, "Bugün Giresunspor'un borcu 4,5 milyon civarında gözüküyor. Buna faizler eklerseniz geçmişten gelen 6 milyon lirayı bulur.  Ben bu seneki bütçeyi 12 milyon lira açıkladığımda sezon başında borç tekrar 18 milyona çıkacak. Yani ben ve arkadaşlarım ve şehir 18 milyon lira borcu tekrar eritmeye çalışacağız. Bunlar kolay işler değil" dedi.

Sayfa Yükleniyor...