O maçı unutmayacak!

Milli Takım’ın genç yıldızı Emre Mor kamp dönüşünde Danimarka televizyonuna açıklamalarda bulundu. Emre, Milli Takım tecrübesini heyecan verici olarak nitelendirdi.

NTV Spor 24.06.2016 - 14:12
O maçı unutmayacak!
Emre Mor, A Milli Futbol Takımı'nda gösterdiği performansla Avrupa futbol kamuoyunun dikkatini çekmeyi başardı. Genç futbolcu Avrupa Futbol Şampiyonası dönüşünde Danimarka'da ilgiyle karşılandı. Ülkesinde açıklamalarda bulunan Emre, özellikle Çek Cumhuriyeti maçında yaptığı asisti unutamıyor.

Asist anını anlatan Emre Mor, “Belki de kariyerimin en önemli anıydı. Golden sonra inanılmaz bir mutluluk hissettim. Golü erken bulmamız stattaki taraftarımızı da coşturdu. Atmosferi anlamanız için statta olmanız gerekiyor. Taraftar adeta çıldırdı. Saha içinde birbirimizi duyamıyorduk. Orada oynamak benim için heyecan vericiydi. Özellikle Çek Cumhuriyeti maçı benim için harika bir tecrübeydi. Benim için hayatım boyunca unutamayacağım bir akşamdı. O maçı kesinlikle özleyeceğim.” dedi.

Emre Mor, Milli Takım kadrosuna seçildiğinde şampiyona kadrosuna dahil edilmeyi beklemediğini söylerken düşüncelerini şöyle aktardı; “Aslında Milli Takım'a gelirken ilk hedefim hazırlık maçlarında süre alabilmekti. Sonrasında Milli Takım'da neler olacağını görebileceğimi düşünmüştüm. O maçlarda iyi oynadım. Avrupa Şampiyonası kadrosuna alınmayı beklemiyordum. Şimdi sıradaki hedefim Milli Takım'da olabildiğince fazla süre alabilmek.”

Genç oyuncu milli takımdaki diğer oyuncular tarafından iyi karşılandığını ve herkesle iyi anlaştığını da  kaydederken, “Milli takımda beni küçük kardeşleri gibi ağırladılar. Yaşça onlardan küçüğüm. Ama hepsiyle çok iyi ilişkiler kurduğumu düşünüyorum. Bu benim için çok önemliydi.” ifadelerini suözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...