Serie A | Roma - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta? Roma - Juventus maçı hangi kanalda?

Serie A’da bu sezon beklentilerin uzağında kalan Roma ve Juventus 35. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. A Milli Takım’ın genç oyuncusu Kenan Yıldız’ın formasını giydiği Juventus geride kalan 34 haftada topladığı 65 puanla 3. sırada yer alıyor. Roma ise Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan kalabilmek için ligi ilk 4 takım arasında tamamlamayı hedefliyor. Roma- Juventus maçının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati merak ediliyor. Peki Roma - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 04.05.2024 - 14:24
Serie A | Roma - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta? Roma - Juventus maçı hangi kanalda?

Ev sahibi Roma, Avrupa kupalarında aldığı Leverkusen mağlubiyetini taraftarına unutturmak için sahaya çıkıyor. De Rossi yönetimindeki Roma ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Juventus ise ligde oynadığı son üç karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. A Milli Takım’ın genç oyuncusu Kenan Yıldız hastalık sebebiyle forma giyemeyecek. Roma, taraftarının önünde Juventus maçını kazanarak Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan kalmak istiyor. Peki Roma- Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin son bilgiler…

ROMA - JUVENTUS MAÇI NE ZAMAN?

İtalya ’nın 35. haftasında Roma, Juventus kozlarını paylaşıyor. Roma - Juventus karşılaşması 5 Mayıs Pazar günü 21.45’te başlayacak. Mücadele S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KENAN YILDIZ’DAN KÖTÜ HABER

uventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, midesiyle ilgili bir sağlık sorunu yaşayan Kenan Yıldız'ın Roma maçında forma giyemeyeceğini açıkladı.

Genç oyuncu bu sezon siyah-beyazlı formayla çıktığı 35 maçta 5 gol ve 2 asistlik katkı verdi.

JUVENTUS SON DURUM

Juventus bu sezon ligde oynadığı 34 karşılaşmada 18 galibiyet, 11 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Milan’ın ardından Serie A’da 3. sırada bulunan Juventus 65 puan topladı.

Oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 47 kez sarsan Juventus, kalesinde ise sadece 26 gol gördü.

Sayfa Yükleniyor...