Blanc'la yollar resmen ayrıldı!

Fransa 1. Futbol Ligi'nin (Ligue 1) son şampiyonu Paris Saint-Germain (PSG), Fransız teknik direktörü Laurent Blanc ile yollarını ayırdı.

NTV Spor 27.06.2016 - 15:23
Blanc'la yollar resmen ayrıldı!

PSG'den yapılan yazılı açıklamada, Blanc'la yapılan görüşmeler sonucunda, teknik direktörün kulüpten ayrılması konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Blanc'a ve ekibine üç yıl boyunca verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edilen açıklamada, Blanc ile birlikte yardımcıları Jean-Luis Gasset ve Philippe Lambert'in de kulüpten ayrıldığı kaydedildi.

PSG'nin Katarlı sahibi ve başkanı Şeyh Nasır el-Halifi de, kulübün gelişmesinde yeni bir sayfa açtıklarını belirterek, "Blanc'a son yıllarda oyun ve sonuç anlamında yaptıkları için teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı. 

Blanc, PSG'de görev yaptığı süre boyunca 11 kupa kazanmış, ocak ayında kulüple sözleşmesini 2018 yılına kadar uzatmıştı.

Fransız basınında, Avrupa kupalarında istenen başarıyı elde edemeyen PSG'nin, Sevilla ile UEFA Avrupa Ligi'ni üst üste 3 kez kazanan İspanyol teknik direktör Unai Emery ile anlaştığı, Blanc'ın kontratını feshetmek için de 22 milyon avro aldığı iddia edilmişti.

Sayfa Yükleniyor...